Bemutatkozás
Miben különbözünk?
/ Vállalati tapasztalat
 

A biztosítási piac többi szereplÅ‘jétÅ‘l megkülönböztet minket, hogy rendelkezünk olyan kollegával, aki korábbi nagyvállalati risk menedzserként az ügyfél oldalt képviselte, és aki olyan tapasztalatokat szerzett, mely rendszerint eltér a biztosító – és sokszor az alkusz – megközelítésétÅ‘l is.

VezetÅ‘ munkatársunk vállalati gyakorlatban szerzett tapasztalatait (risk menedzser, biztosítási menedzser) abban is hasznosítjuk a nagyobb vállalatok számára, hogy elkészítjük a biztosítással kapcsolatos döntés-elÅ‘készítÅ‘ anyagokat. Szükség esetén a vezetÅ‘i prezentációt is megtartjuk a cég testületei (igazgatóság, felügyelÅ‘-bizottság, stb.) elÅ‘tt, ezzel is biztosítva a megfelelÅ‘ szakmai döntések meghozatalához szükséges információkat.

Magunkat nem olyan biztosítási szakembereknek tekintjük, akiknek a munkája az, hogy a biztosítók nyelvén és tÅ‘lük megszokott bonyolultsággal megfogalmazott anyagokat tegyenek le ügyfeleik asztalára. Ehelyett tolmács szerepet vállalva, célunk az, hogy vállalati nyelvezeten íródott, szakmailag megalapozott döntési alternatívákat tárjunk Partnereink elé.

© Risk Partners Kft. 2008 Minden jog fenntartva!