Bemutatkozás
Miben különbözünk?
/ Tanácsadói megközelítés
 

Úgy tapasztaljuk, hogy még ha csak tisztán alkuszi feladatban gondolkozunk is, akkor is szükséges az Ügyfél tevékenységének megismerése, adatainak értelmezése, amelyekhez idÅ‘ és tapasztalat szükséges.

Az Ügyfelek nagy része nem gondol a biztosításaira addig, amíg nincs kár. Sokszor, ha váratlanul mégis bekövetkezik egy ilyen esemény, akkor kiderül, hogy az elmaradt, vagy hiányosan elvégzett kockázatfelmérés, majd a biztosítás megkötését követÅ‘en elmaradt adat- és információ-bejelentés miatt a biztosító csak csökkentetten, vagy egyáltalán nem fizeti ki a kárt.

Társaságunk tanácsadó munkatársai feladata és felelÅ‘ssége, hogy ezeket a hiányosságokat Ügyfeleink ne kövessék el. Ehhez rendelkeznek megfelelÅ‘ mennyiségű idÅ‘vel és tapasztalattal. Kollegáink ismereteit egyre többször veszik igénybe az Ügyfelek szerzÅ‘dések kockázatokat érintÅ‘ pontjainak véleményezéséhez. Sokszor javaslatunkra egy ilyen paragrafus módosításával 100 M Ft-os kockázatok kerülhetnek el Megbízónktól.

Az alkuszi piacon egyedülálló, hogy vállalati biztosítás témakörben rendszeresen szervezünk konferenciákat, illetve idén márciusban RP klubot hoztunk létre. Az egyéb tanácsadói területeken széles körben alkalmazott módszert, melyet egy ilyen rendezvény lebonyolítása jelent, azért tartjuk fontos eszköznek a meglévÅ‘ és a remélt ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban, mert lehetÅ‘séget ad az érdemi párbeszédre és a szakmánkban (is) nélkülözhetetlen bizalom megszerzésére.

© Risk Partners Kft. 2008 Minden jog fenntartva!